Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


Työpaikat

Työpaikat

 1 . Se tarjoa amahdollisuuden tyttöjen 18-40 vuotta ja yrittää ollamalli, eroottisia valokuvia, videoita ja ansaita. Kaikki on oikein, hauskaa ja mielenkiintoista. Kuvaaminen tapahtui Ruotsissa, Virossa. Mahdollinen pysyvä työpaikka vaihtoehtoja. Vaatimukset: seksuaalisuus, naisellisuus, kyky pelata, houkutteleva, mielenkiintoinen ulkonäkö.

***

 

Työpaikat

Työpaikat

 2 . Tanssityttöjä kutsuttiin työs klubit Suomessa: yksityisen osoittaa, osapuolet, sukupuoli kauppoja. Vaatimukset: olla taiteellisia, seksikäs, seurallinen, Englanti on toivottavaa, Europassi.  Toinen vaihtoehtoja voi olla...

***

Työpaikat

 3 . Työtarjouksia girls- strippareita 18-27, klubeissa Norjan. Vaatimukset: kyky kommunikoida asiakkaiden kanssa Englanti, viehättävä, kaunis Poledance, kunnallinen ja vastuunalainen.

***

 

 
4. Tarjotaan mahdollisuus kokeilla itsesi webcam malli. Kommunikoida ja ansaita, älä pelkää ennakkoluulojen ja kateuden. Todella mielenkiintoinen, seksityö, tulos välillä 800 eur kuukaudessa 3000 juutalaisten ja enemmän. Voit antaa työtä pari tuntia päivässä. Toivottuja maassa ja olet lukittu ystäviä ja kukaan ei koskaan näe siellä. Maksut kahden viikon välein pankille. Hyvä ja vakaat tulot kotoa ilman investointeja. Tarvittavat asiakirjat, passi ja valokuva. Mitään velvoitteita!