Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


KAMA SUTRAN

KAMA SUTRAN OPETUKSIJA

1. Rakastavaisten välisessä seksuaalisessa kanssakäy-misessä vain luottamus ja seksuaalinen tarkkanäköisyys luovat perustan keskinäiselle kunnioitukselle, rakkaudel-le ja niin muodoin täydelliseiie nautinnolle. Todella riemu-kas seksiakti kruunaa suhteen, ja sellainen suhde on aina tavoittelemisen arvoinen.

2. Jos tytöt ovat vielä kokemattomia seksuaalisessa kans-sakäymisessä, heitä pitäisi kohdella suureila hellyydellä ja hyvin varovaisesti edeten.

3. Jos nainen hyväksyy miehen lähestymisen, mutta ei paljasta aikomuksiaan, miehen on syytä pestata välittäjä. Jos nainen ensitapaamisen jälkeen saapuu seuraavaan kohtaamiseen entistä houkuttelevammin pukeutuneena tai suostuu tapaamaan miehen kahden kesken, hänet on valloitettu.

4. Kun nainen tuntee halua vierailla miehensä vuoteessa, hänen olisi sonnustauduttava koruihinsa, laitettava kuk-ka hiuksiinsa, puettava ylleen kirkasväriset vaatteet ja voideltava itsensä tuoksuvilla öljyillä.

5. Tyttären tullessa naimaikään hänen vanhempiensa on pidettävä huoli siitä, että tämä on aina hyvin pukeutunut. Vanhempien on myös juhlailisesti toivotettava kosijat tervetulleiksi.

6. Vatsyayana myöntää, että erot miehen ja naisen koke-massa seksuaalisessa nautinnossa voisivat loogisesti johtua heidän fyysisistä eroistaan. Mutta hän päättelee kuitenkin, että naiset saavat orgasmin siinä kuin miehet-kin, sillä ovathan he molemmat ihmisiä. Ja he saavat
molemmat nautinnon, koska ovat antautuneet samaan aktiin.

7. Miehen kiihko alkaa voimakkaana ja hän saa nopeasti orgasmin, mutta jokaisen perättäisen yhdynnän jälkeen hän pystyy pidättelemään orgasmiaan yhä kauemmin. Toisaalta naisen intohimo on alussa hillittyä ja hän tarvit-see pitkän ajan kliimaksiin päästäkseen. Mutta kerta ker-ralta naisen intohimo kasvaa ja hän pääsee nopeammin orgasmiin.

8. Vatsyayana tähdentää, että rakastelun pitäisi olla en-simmäisellä kerralla hillittyä, mutta jatkossa on tarpeeton-ta säästellä rajumpaakin yhdyntää.

9. Kun nainen ja mies rakastavat toisiaan ja päätyvät rakastelemaan hetken mielijohteesta halujensa vieminä, kyseessä on kaunis "spontaani rakastelu”.

10. Kun mies harjoittaa naisen kanssa mitä tahansa leik-kejä ja huvituksia, miehen pitäisi helliä naista monin eri syleilyn. Yksi sellainen on "kosketussyleily”, jossa toisiaan vähemmän tuntevat henkilöt koskettavat toistensa vartaloita kuin ohimennen.

11. "Puserrusasennossa” nainen makaa selällään, nostaa jalkansa suoraan ilmaan ja painaa jalkansa miehen rintaa vasten. Nainen voi tässä asennossa myös ristiä reitensä. "Haukotusasennossa” nainen nostaa jalkansa miehen olkapäille. "Puristusasennossa” mies ja nainen kietovat jalkansa toistensa ympärille. Tämä voidaan tehdä myös kyljellä maaten, mutta miehen tuiisi maata aina vasemmal-la kyljellään ja naisen oikealla.

12. Kun mies yrittää vietellä naisen, hänen ei pitäisi samaan aikaan yrittää vietellä jotakuta toista naista.

13. Rakastavaiset võivat yhdynnän aikana kokeilla monia eri asentoja keskenään. Asentojen lukumäärä riippuu tie-tenkin siitä, kuinka kauan yhdyntä kestää ennen orgas-mia.

14. Joissakin muinaistarustoissa väitetään, että mies voi päätellä nuoren tytön yhteiskunnallisen aseman, uskolli-suuden, puhtauden ja mielihalut sekä hänen intohimonsa voimakkuuden ja heikkouden vain hänen ruumiinsa muo-doista ja hänelie ominaisista luonteenpiirteistä.

15. Luonnollinen halu on turvallista, kun sitä kiihotetaan taitavasti ja kun vaarat väitetään viisaudella.

16. Rakastajien, joiden penis on liian pieni, ei tarvitse häpeillä kykyjään. He saavat useinkin huomata, että pitki-tetty esileikki parantaa keskinäistä tyydytystä yhdynnäs-sä.

17. Tyttö pitäisi ottaa vaimoksi, jos omaisuus, merkit, enteet ja muiden sanat ennustavat liitolle hyvää.

KAMA SUTRAN