Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


HISSISSA 2

 Aloin riisua Riitan pikkuhousuja. Vasta nyt huomasin niiden olevan mustaa pitsiä. Pilluhuuletkiilsivät paksuinahousujen läpi. Ne olivat aivan märät. Riitta istui kasvojeni päälle ja työnsin kieleni hänen rakoonsa. Pillu maistui makealle. En ollut ikinä ennen nuollut naisen vittua.
Pyöritin kieltäni klitoriksen ympärillä, kun Riitan pillusta purskahti nesteitä kasvoilleni. Riitta murahti nautinnosta. Hän nousi päältäni ja veti bokserit jalastani. Nousin istualleni. Riitta alkoi runkata minua. Käsi liikkui pitkin кalun vartta ylös ja alas, ja voi miten hyvältä hänen kosketuksensa tuntuikaan! Nousin seisomaan ja Riitta kävi polvilleen eteeni. Ensin hän liikutti kieltään pitkin kaluni vartta ja pyöritti sitä ympäri terskaa. Sitten hän otti kyrvän kokonaan suuhunsa.
Aloin naida Riittaa suuhun. Hyvänolon aallot nousivat ja laskivat pitkin selkääni. Pelkäsin saavani orgasmin, joten vedin kaluni pois Riitan suusta ja käänsin hänet. Hän oli kontallaan lattialla perse pystyssä. Kiiltävä vittu kimalsi karvojen välistä punaisena. Olin juuri asettamassa kaluani Riitan raolle, kun Riitta nousi ja alkoi kaivaa käsilaukustaan jotakin. Hetken etsinnän kuluttua hän ojensi minulle kortsun ja asettui takaisin eteeni.
Asetin kumin paikoilleen. Riitta aneli minua tulemaan sisälleen. Ja koska en voinut vastustaa hetkeäkään enempää, työnnyin häneen yhdeilä työnnöllä. Riitta ulvahteli ja hänen vittunsa puristui kaluni ympärille tiukkana. Yllättävän tiukkana. Olin jotenkin kuulemistani jutuista luullut, että vanhemmilla naisilla olisi löysempi rasia, mutta ei ilmeisestikään aina.

Aloin panna Riittaa. ......