Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


HISSISSA 1

 


Olin saanut työpaikan eräästä suurehkosta helsinkiläisestä fife masta lahettinä. Tehtävänäni oli juosta esimieheni, tai pitaisikö sanoa esinaiseni, käskystä eri osastojen välillä erilaisia kirjeitä, paketteja ja kahvikuppeja kanniskellen. Pomoni oli uhkean muotoinen Riitta. Jo työhaastattelussa katseeni oli niin kiinnittynyt Riitan rintoihin, että vastaukseni haastattelijoiden kysymyksiin olivat olleet väkinäisiä murahduksia. Jälkeen päin en voinut muuta kuin ihmetellä, että olin saanut paikan.
Eräänä päivänä Riitalle soitnttiin ja minua pyydettiin hakemaan pääovelle tuotu paketti. Riitta lahti mukaani, sillä hänen piti kuitata kyseinen paketti. Käytävällä Riitan kulkiessa edelläni seurasin miten hänen pakaransa jännittyivät askelten tahdissa vuoron perään kireän hameen sisällä. Pysähdyimme odottamaan hissia. Äkisti Riitta kääntyi ja huomaai katseeni. Punastuin, mutta Riitta vain hymyili. Hänen punaisiksi maalatuille huulilleen muodostunut hymy vain pahensi häpeääni.
Hissi tuli iäisyydeitä tuntuneen ajan kuluttua. Menimme hissiin ja Riitta painoi aulakerroksen nappulaa. Hissi nytkähti liikkeelle enkä voinut olla huomaamatta, miten Riitan suuret melonit heilahtivat myöskin. Yhtäkkiä neljännen ja kolmannen kerroksen välissä hissi pysähtyi ja valo sammui hetkeksi syttyäkseen sitten uudelleen. Riitta painoi heti hälytysnappia ja samassa kuulimme, miten jossain kaukana pärähti kello soimaan.
Hetken kuluttua kaiutin heräsi eloon: -Valitettavasti koneistoon on tullut pieni vika, mutta huoltoyksikkö on jo matkassa ja saamme hissin kuntoon varmaankin parissa tunnissa.
Naisääni tuntui raivostuttavan iloiselta ja innostuneelta. Minua taas hävetti vieläkin se, miten Riitta oli huomannut minun tuijottavan hänen persettään. Silti katseeni kääntyi taas Riitan takamukseen. Se oil täydellinen. Tunsin himon nivusissani ja rukoilin mielessäni, ettei kaluni jämähtäisi juhlakuntoon. Parinkymmenen minuutin kuluttua hississä alkoi olla jo aika lämmintä. Riitta kysyi olisiko minulla jotain sitä vastaan, jos hän riisuisi paitansa. Vastasin kieltävästi. Itse asiassa toivoin hänen riisuvan vielä hameensakin. Rintaliiveissä, ilman suojaavaa paitaa, Riitan meijerit näyttivat vieläkin haluttavimmilta. Iho oli vaalea ja sileä. Mietin miltä tuntuisi painaa sormet hänen ihoonsa.
-Juha, Riitta sanoi äkisti, sulla seisoo.
En ollut huomannut miten kaluni oli koko ajan paisunut, kunnes se oli täydessä seisokissa muodostaen löysiin housuihini teltan. Punastuin jo toisen kerran puolessa tunnissa.
-Mutta, ei se mitään, Riitta sanoi heti huomattuaan ilmeeni, en minäkään ole saanut nuorta kyrpää vähään aikaan. Haluisitsä nussia...
Ennen kuin Riitta oli saanut lausettaan edes lopuun oli käynyt käsiksi hänen rintoihinsa. Avasin rintaliivien hakaset ja päästin liiveistä pursuavat rinnat vapaiksi. Puristelin niitä käsissäni, nuolin ja näykin niiden nännejä. Riitta painoi kyntensä niskaani ja painoi pääni rintojensa väliin. Täyteläiset ja joustavat rinnat tuntuivat ympäröivän päätäni joka puolelta.
Aloin riisua paitaani yhä Riitan rintoja kielenkärjelläni hyväillen. Riitalle ei riisuutumisvauhtini kuitenkaan tuntunut riittävän, sillä hän repälsi paitani auki. Napit sinkoilivat ympäri hissikoria. Avasin Riitan hameen vetoketjun ja niin hame putosi hänen jalkoihinsa. Riitta potki korkokengät jaloistaan ja kiskoi vimmatusti housujani alas. Olimme kumpikin alushoususillamme. Kaaduimme hissin lattialle.
Riitta tuli päälleni ja työnsi rintojaan suuhuni. Imin nännejä. Riitta kiemurteli ja äännehti nautinnosta. Kaluni oli jäykempi kuin se oli ikinä ollut. Luulin sen räjähtävän pian. Aloin riisua Riitan.........