Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


Vallankäytön väline

Nymfo & seksiaddikti 
Mainoksista päälle vyöryvä seksi saa enemmän pahaa aikaiseksi miesaddikteissa, mutta toki myös jotkut naiset saavat siitä kimmoketta heittää housut pois ja lähteä hoitoon.
-Nymfomaanista käyttäytymistä se ei laukaise, mutta nymfomaniasta kärsiville kaikkialla vastaan vyöryvä seksi on kuin pakottaisi ihmisen saunomaan nokkoskimpulla, sanoo Susan Mathews, seksi- ja huumevierotusterapeutti, joka itsekin oli aiemmin sekä seksiaddikti että alkoholisti.
-Nymfomania ja seksuaaliset pakkomielteet ovat yleensä verrattavissa maanis-depressiiviseen tai skitsofreniseen käyttäytymiseen, joiden taustalla on joku biokemiallinen häiriötila ihmisen aivotoiminnassa.
-Itse havaitsin potemisvaiheessa sen, että käytin seksiä saadakseni sen kokemuksen ja tunteen, että hallitsin miestä. Seksi oli siis ase kamppailtaessa siitä kumpi oli tilanteen ja toisensa herra. Onneksi pystyin havaitsemana ongelmani ja löysin keinot, j oilla katkaisin kierteen, sanoo terapian kautta useaksi vuodeksi selibaattiin päätynyt Mathews, joka vasta nyt ottaa varovaisia ensiaskeleita seksielämänsä elvytystiellä.
Kuten Mathewsin tapauksessakin, useiden addiktien kohdalla kyse on moniaddiktiosta. Seksiaddiktio ja alkoholismi, lääke- tai huumeriippuvuus kulkevat usein käsi kädessä. Ei voida aukottomasti todistaa kehityskulkua näiden riippuvuuksien välillä, koska on havaittu, että kumpi tahansa voi esiintyä ensin. Joitakin lukuja on kuitenkin käytettävissä.
Huumeita käyttävät ovat amerikkalaistutkimusten mukaan selvästi alttiimpia "huolimattomaan” seksikäyttäytymiseen kuin alkoholistit: jopa 70% kokainisteista kokee tarvetta runsaaseen seksiin ja on valmis menemään elämässään mutkille sita saadakseen.
Nymfomaniasta ei väittämättä parane koskaan, mutta myös seksiaddiktioiden suhteen vieroitusoireet ovat voimakkaat. Toipumassa olevista seksiaddikteista peräti 40 prosenttia kertoo korvanneensa tai yrittäneensä korvata seksiaddiktion työnarkomanialla.
Ainoa ohimenevä ja varmasti ajan parantama nymfomania on naisen vaihdevuosiin liittyvä hillitön seksihalu, joka on hetkellinen ilmiö. Toisilla se kestää vuoden, toisilla kolme, joillakin paljon vähemmän, ehkä vain muutamia kuukausia. Mutta moni avioliiton tai muun parisuhteen ylä- ja alamäet kokenut 50-60 vuotias mies joutuu tosissaan turvautumaan viagrareseptiin kun vaimo yhtäkkiä yllättää ja rupeaa sängyssä riehakkaaksi kuin teinivuosinaan. Ja siinä iässä sita todella tanner tömisee ja aitaa kaatuu.