Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

legginsit

legginsit

        Hinta: 63 eur...

Uutiset

Uutiset

 Tapahtumat lähitulevaisuudessa....

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


Itsetuhoisuus lisääntyy

Nymfo & seksiaddikti 
-Epäilemattä tällaiseen syyllistyvä addikti useimmiten tajuaa tilanteensa, mutta pakonomainen tarve seksiin on niin voimakas, että se tukahduttaa järjen äänen. Kierre on valmis ja se on usein sosiaalisen elämän tai ihmissuhteiden kannalta -taloudellisesta asemasta puhumattakaan- hyvin tuhoisa.

Olipa ihmisen seksuaalinen kyltymättömyys nymfomaniaa tai addiktiota, se johtaa joka tapauksessa kasvaneeseen riskiin siepata tappava tauti, saada jossakin vaiheessa puukosta tai luodista tai joutua muuten pirunmoisiin vaikeuksiin. Valitettavaa on se, etta ihminen häntänsä perässä tai rakonsa poltteessa juoksee niin sokkona halujensa talutusnuorassa, ettei riski jaksa pahemmin pelottaa.
Jennifer Schneider, lääkäri ja seksiterapeutti, on joutunut hoitamaan hyvinkin vaikeita tapauksia, esimerkiksi itsensa tukehduttajia.
-On valitettavaa, että jotkut vain orgasmia parantaakseen tai vibojaan turboahtaakseen suostuu panemaan päänsä aktin ajaksi muovipussiin. Se on ihan yhtä tyhmää kuin hypätä syvään veteen ja odottaa, että happi loppuu...
Kalifornialainen Tri A1 Cooper on myös tavannut ihmisiä, joilla on tarve viedä seksisuoritus jonnekin vaaralliseen, epätavalliseen paikkaan, ennenkuin siitä lähtee irti kylliksi tyydytystä.
-Tallaisia paikkoja ovat vaikka vuorenjyrkänteet, pilvenpiirtäjien kattotasanteiden reunat, näköalahissit, lentokoneiden WC:t... onpa joillakin extremen ystävillä halu ja tarve tehdä "se” myös laskuvarjohypyn aikana.
-Pariseksiin ei ole helppo löytää kumppania jos tallaisesta on kyse, mutta masturbaatio on helpompi juttu myös extreme-olosuhteissa ja valitettavasti kuolemaan johtavia onnettomuuksia liittyen sellaiseen toimintaan tapahtuu useita joka vuosi.
Seksiaddiktiot ovat Cooperin mielestä leviämässä nettikäyttäjistä myös muihin kansankerroksiin. Hän näkee siihen myös selvät syyt.
-Seksiä tulee niin tuutin täydeltä kaikkialla vastaan, että sitä ei voi ohittaa olankohautuksella. Toiset pystyvät jäsentämään ilmiön eikä se aiheuta heissä korkin posahtamista pullon päästä... mutta monelle tapahtuu sama kuin formulakisojen palkintopallilla samppanjapullolle. Kun korkki on auki ja kaasut pääsevät pihalle niin piruko sen pysäyttää ennenkuin pullo on tyhjä...
Cooper moittii mediaa ja erityisesti mainosmaailma siitä, että seksillä myydään yhtä hyvin maitoa, makkaraa kuin lomamatkojakin, olipa elimellinen yhteys markkinoitavan tuotteen ja seksin välillä kuinka hentoinen hyvänsä.
-On valitettavaa, että mainoksiin saadaan jopa televisiossa piiloseksiä kun kyseessä on vaikkapa saippuoiden tai deodoranttien mainostaminen. Ei ole helppoa muistaa tuotetta nimeltä tai ominaisuuksiltaan, mutta katukyselyt kertovat, että katsojat muistavat minkä näköinen nainen mainoksessa hillui ilman pöksyjä ja paitaa. Tämä aiheuttaa addikteissa sen, että kytöä pidetään koko ajan keinotekoisesti yllä... heidän ei siis tarvitse hankkia virikkeitä seksikaupoista tai pomofiimejä katsomalla kun virikkeet tulevat koko ajan silmille ilmaiseksi.