Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


Nymfo & seksiaddikti

Nymfo & seksiaddikti 
ja miten erotta nämä toisistaan

Esimerkkityttömme Karita on kuin kuka tahansa kolmekymppinen nainen, täynnä energiaa joka vain etsii purkautumistietään. Hän on naimisissa kohtuullisesti menestyvän lakimiehen kanssa, asuu pääkaupunkiseudulla, hyödyntää artesaaniopintojaan satunnaisesti suunnittelemalla ja sisustamalla uusien kotien sisustuksia lähinnä omille tuttavilleen ja miehensä kollegoille tai liiketutuille. Kokopäivätyötä hänen koulutuksellaan ei ole ollut tarjolla, paitsi jos suostuu menemään siivousfirmaan tai kaupan kassaksi. Siihen taas ei ole ollut taloudellista pakkoa, joten Karita heittää työkeikkaa satunnaisesti, projektiluontoisesti ja pitää niillä rahoilla vaatekappinsa timmissä kunnossa.

Karitan mies tekee keskimäärin 14 tunnin työpäivää ja reissaa paljon myös viikonloppuina. Karita on siis paljon yksin, tuttuja tyttöjä ei juurikaan ole paikkakunnalle pesiytynyt ja entiset opiskelu-kaveritkin ovat levinneet pitkin maata kuin Jokisen eväät.

Pakka alkoi hajota noin vuosi sitten kun Karitan mies palkkasi puutarhurin huolehtimaan kerran viikossa heidän edustavan rinnetalonsa nurmikosta, pensaista, kukkapenkeistä ja omenapuista. Puutarha vaati keskimäärin parin tunnin työrupeaman, mutta tarhurilla kului keikkaan keskimäärin neljä, jotka tunnit hän myös laskutti. Ehkä ei olisi tarvinnut, sillä nuo ylimääräiset kaksi tuntia hän hoiti antaumuksella Karitan puutarhaa - siis sitä joka sijaitsi hänen reisiensä välissä. Ja melkoinen porakaivo siellä olikin huollettavaksi!

Aika pitkään tilanne säilyi ennallaan, mutta syksyn tullen työt puutarhassa vähenivät ja puutarhuria ei tarvittu peltojen puuttuessa edes syyskyntöihin, joten Karita joutui muuttamaan taktiikkaa. Hän alkoi soittelemaan miehensä työpaikalle päivinä, jolloin taatusti tiesi hänen olevan josskain muualla. Se antoi hänelle mahdollisuuden flirtata miehensä työkaverien kanssa ja heistä löytyikin vähällä vaivalla apua -varsinkin miehen ollessa matkoilla-
kun Karitan auto ei startannut, pesukone piti kummaa kolinaa, videonauhri ei suostunut toimimaan tai takka veti huonosti.

Kuten puutarhuri keväästä syksyyn joutui hoitamaan kahta puutarhaa rinnatusten, työkaveritkin hyvin innostuneesti hoitivat oikeat ja keksityt re-monttireiskan hommat pois alta ja sen jälkeen keskittyivät Karitan rohkaisemina tämän tarpeista huolehtimiseen.

Pommi putosi firman pikkujouluissa, joihin Karita oli kutsuttu miehensä avecina. Kun tuttuja oli useampia niin hän sulautui juhlivaan sakkiin kuin kala akvaarioon. Jossakin vaiheessa iltaa, taju vielä jotenkin tallessa, Karin mies yllätti tämän erään kollegansa kanssa vessasta ’’housut kintuissa ja liikkuvat sisällä”. Siinä ei paljoa voinut selitellä vaan koko paletti hajosi käsiin ja tällä haavaa Karitan ja hänen miehensä avioeroa puidaan oikeudessa, koska sopuratkaisua omaisuuden jaosta ei ole löytynyt.

-Tunsin itseni niin yksinäiseksi ja laiminlyödyksi, että tein sen minkä tein ihan ihmisen läheisyyden puutteessa. En kerta kaikkiaan saanut kylliksi sisältöä elämääni enkä kylliksi kullia, Karita selitti käyttäytymistään.

-Ei ole totta, sanoo puolestaan Karitan ex-avio-mies nyt kun heidän eroaan puidaan oikeudessa, koska pesänjaosta ei päästy sovintoon. -Hänellä oli kaikkea kylliksi, jopa seksiä. Viimeisen vuoden aikana hän vain keksi tekosyitä voidakseen kiertää seksin minun kanssnai. Hän nukkui, pää oli kipeä, kuukautiset olivat tulossa, päällä tai menossa. Nyt tiedän, että hän sai mielestään parempaa seksiä muiden kanssa...

Jatkuu....       Mitä nymfomania on?