Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


Kimppakivaa

Elämää & Erotiikkaa
Roopea paieisi. Pakkasta oli lahes kaksikymmentä ja pohjoinen viima lisäsi kylmyyden tunnetta.
-Uskaltautuisikohan johonkin rappukäytävään yöksi? hän tuumi. Viime yön hän oli viettänyt kaverin nurkissa ja toissa yön putkassa, kun oli yrittänyt nukkua porraskäytävässä.
Roope suunnisti paremmalle asuinalueelle ja arpoi talon, jonne menisi. Keltainen kerrostalo, ei summereita. Hyvä valinta.
Hän livahti käytävään ja katseli ympärilleen, käveli ylimmäiseen kerrokseen ja huomasi harmikseen, ettei se ollut varastokerros, vaan aivan tavallinen asuinkerros. Roope meni takaisin alas ja juuri pohjakerrokseen päästyään hän kuuli ulko-oven käyvän ja askelien tulevan alaspäin. Roope vilkaisi ympärilleen ja valitsi summamutikassa oven, joka ei ollut lukossa.
Lämmin höyry tulvahti Roopen kasvoille. Hän oli saunan pukukopissa. Sinne ei olisi turvallista jäädä, hän tiesi, mutta päätti kuitenkin lämmitellä vähän aikaaja istahti penkille.
Naulakossa roikkui kaksi naisten kylpytakkia ja saunan puolel-ta kuului hihitystä. Roope terästi kuuloaan. Ääni ei ollut tavallista hihitystä, se kuulosti jotenkin omituiselta, jotenkin riettaalta, voihkinan säestämältä. Roopen valtasi uteliaisuus. Hän avasi suihkuhuoneen oven hiljaa ja kuuli äänien tulevan saunasta. Roope hiipi saunan ovelle ja huomasi saranapuolella juuri sopivan kokoisen tirkistelyraon.
Kaksi naista istui lauteilla suudellen. Heidän kätensä vaeltelivat toistensa vartaloilla kiihkeästi. Välillä jompi kumpi ynähti mielihyvästä toisen osuessa herkkään kohtaan. Roope tunsi, että hänellä alkoi seistä. Milloinkahan hän oli viimeksi ollut naisen kanssa? Siitä oli ikuisuus, eivät viime aikoina olleet naiset tuileet pieneen mieleenkään.
Toinen naisista, tummatukkainen, siirtyi alemmalle lauteelle ja levitti vaalean ystävänsä haarat kasvojensa eteen. Seuraavaksi vaaleatukkainen heitti päänsä taaksepäin nautinnon ilme kas-voillaan.
Roope astui askeleen taaksepäin oven raosta ja tiesi, että nyt olisi parasta poistua. Hän meni pukuhuoneeseen ja aikoi jo astua ulos, mutta päättikin palata saunaan. Hän riisui vaatteensa ja hiipi takaisin oven rakoon.
Nyt tumma nainen imi vaalean naisen vittua ja hieroi samalla hänen rintojaan. Roope otti kullin käteensä ja alkoi vedellä esinahkaa hiljakseen edestakaisin. Kunpa saisikin upottaa sykkivän kyrpänsä jomman kumman naisen sisään, Roope unelmoi.
Yllättäen vaalea nainen kohottautui istumaan ja Roopesta tuntui, että hän tuijotti suoraan oven raossa seisovaan Roopeen. Nainen työnsi tumman naisen pois jalkovälistään sivummalle ja levitti haaransa äärimmilleen. Hän kostutti sormiaan suussaan ja vei ne takaisin jalkoväliinsä liikutellen niitä siellä ees taas. Toisella kädellään nainen hiveli kaulaansa ja rintojaan. Roopesta tuntu että hän räjähtää... Kuitenkin juuri ennen Roopen laukeamista tumma nainen avasi oven ja vetäisi Roopen saunaan.
-Nuole mua! vaalea kähisi ja levitti ruusunpunaisia häpyhuuliaar Roopen katseltaviksi. Roope astui epäröiden naista kohti ja nuolaisi huuliaan. Hän lipaisi varovasti ja nainen ynähti. Nyt Roope tarttui naisen reisiin ja leikitte kielellään naisen sisällä.
Tumma nainen istui alimmalle lauteelle ja tarttui Roopen kyrpään ahmaisten sen syvälle nieluunsa. Pienen hetken päästa Roopelta jo tuli ja nainen nieli hänen kauan säilömänsä nesteet. Samanaikaisesti vaalea nainen voihki ja repi Roopen hiuksia saadessaan orgasmin ja rojahti sitten lauteille hymyillen.
Tumma nainen käänsi Rooper itseensä ja johdatti miehen sor
met klitorikselleen. Nainen tuntu pehmeältä ja kostealta. Roope suuteli naista kaulalle, näykki korvasta ja leikitteli kielellään naisen täyteläisillä huulilla samalla kun toisen naisen kädet sivelivät Roopen kylkiä ja vatsaa siirtyen jatkuvasti alemmaksi. Lopulta naisen taitavat kädet puristelivat Roopen palleja ja takamusta. Roope tunsi kuinka hänen kyrpänsä taas seisoi. Seuraavaksi Roope käänsi tumman naisen lauteita vasten ja työntyi häneen takaapäin. Nyt vaalea nainen siirtyi suutelemaan ystäväänsä hyväillessään samalla hänen rintojaan. Roope katseli näytelmää lumoutuneena. Hän ja kaksi kaunista himokasta naista. Hiki valui silmiin ja tumma nainen suorastaan karjui lauetessaan.
Roope jätti tumman toipumaan lauteille ja siirtyi jälleen vaaleaverikön luokse. Hän painoi naisen lauteille selälleen ja työntyi hänen sisäänsä. Roope työnsi vakaasti ja pohjaan saakka jokaisella työnnöllä saaden naisen vingahtamaan nautinnosta. Viimein hän sai orgasmin ja ruiskutti spermansa naisen sisään.
Kaikki koime huohottivat saunan kuumuudesta ja nainnin jälkihekujmoista, kunnes naiset vilkaisivat ilkikurisesti toisiaan ja osoittivat ovea. Roopen oli siis aika poistua. Naiset läpsäyttivät häntä takapuolelle ja iskivät silmää Roopen kääntyessä katsomaan.
Roope käväisi äkkiä suihkussa ja meni pukuhuoneeseen vetämään vanhat kuluneet ryysynsä päälleen. Hiljaa hän hiipi käytävään ja ulos ovesta. Ehkäpä tämän yön tarkenen ulkona tai sitten menen johonkin toiseen rappukäytävään. Roope mietti ja hymyili.

Alex Krieg