Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


Lauran opiskelutoveri

Elämää & Erotiikkaa
Laura oli aina ollut hyvä ystäväni ja olimme lukemattomina iltoina <äyneet yhdessä kaupungilla ja kertoneettoisillemmesydäntäm-me painavat asiat. Olin kuitenkin jo kauan halunnut häntä ja kun kuulin hänen lähtevän opintomatkalle Barcelonaan kahdeksi kuu-kaudeksi olin enemmän kuin pettynyt.
Viim eisim pinä kuukausina ystävyyssuhteemme oli nimittäin selvästi kulkenut vakavampaan suuntaan: ennen niin leikkisä sanojen vaihtelu oli kääntynyt yhä kiusoittelevammaksi ja viimeisimmillä tapaamisillamme ilmassa oli jo leijunut selvä kiiman tuoksu, joka ei ollut vain yksipuolista, vaan olin selvästi aistinut myös Lauran kiinnostuksen minua kohtaan. Lähettelimme toisillemme kirjeitä hänen ollessaan Espanjassa. Aluksi kirjeemme pitäytyivät tavallisissa joka päiväisissä keskusteluissa, mutta vähitellen ne muuttuivat yhä hekumallisemmiksi. Kirjeemme pursusivat rivoja ja yksityiskohtaisia kuvauksia erilaisista panoista. Emme koskaan maininneet tarinoissamme henkilöiden nimiä, mutta oli selvää, mikä meillä molemmilla oli takaajatuksena. Lukemattomat yöt vietin sängyssäni mulkkuni puoikovana hänen hentoa käsialaansa tutkiskellessani.
Kun Laura sitten ilmoitti palaavansa takaisin ja ehdotti illanviettoa hänen asunnollaan, olin tietenkin innoissani. En kuitenkaan mitenkään osannut arvata, mitä hän oli varalleni suunnitellut... Seuraavana perjantai-iltana saavuin hänen asunnolleen. Hämmästykseni oli melkoinen, kun astuin hänen olohuoneeseensa ja näin minulle tuntemattoman tytön istuvan nojatuolissa.
-Tämä on Marika, Laura sanoi minulle, kun kävelin Marikan viereen. -Tutustuin häneen Barce-onassa ja meistä tuli hyvät ystävät. Hän oli samalla linjalla kuin minä.
-Hei, Marika sanoi ja nousi seisomaan.
En ollut uskoa silmiäni. Marikala oli yllään kireä, valkea t-paita ja kireät, tummansiniset farkut. Näin, ettei hän käyttänyt rintaliivejä, sillä hänen nänninsä paistoivat selvästi hänen paitansa läpi. Tervehdin häntä, yrittäen epätoivoisesti peitellä innostukseni.
Kävelimme yhdessä keittiöön, jonne Laura oli kattanut pöydän. Söimme hiljaisuudessa ja joimme Lauran Espanjasta tuomaa punaviiniä. Vähitellen kuitenkin tunnelma huoneessa avautui ja pian jo nauroimme vapautuneesti toistemme tarinoille.
Kun ilta alkoi olla jo pitkällä, vaihdoimme jälleen takaisin olohuoneeseen. Istuin alas sohvalle, mutta Marika ja Laura istuivat sylikkäin vastapäiseen nojatuoliin. Eikä kestänyt kauaakaan, kun Lauran käsi jo hiveli Marikan reisiä. Tunsin mulkkuni kovenevan housuissani.
-Sinun ystäväsi tuntuu selvästi pitävän meistä, Marika sanoi nauraen. En kyennyt vastaamaan enkä itse asiassa edes tiedä, olivatko sanat osoitetut minulle vai totesiko hän ainoastaan selvän tosiasian.
Marika polvistui Lauran eteen, avasi tämän housut ja riisui ne heittäen ne sitten viereensä lattialle. Samaan aikaan kun hän työnsi päänsä Lauran paljaaksi ajeltuun haaraväliin, avasin housujeni vetoketjun, kävelin heidan luokseen ja työnsin kivikovan mulkkuni Lauran suuhun. Laura lutkutti kyrpääni aina välillä inisten Marikan kielen tehdessä työtään hänen pillussaan. Ilmassa leijui ihana kostuneen piilun tuoksu.
-Eiköhän tämä ole sinun paikkasi, Laura ähki minulle hetken kuluttua ja työnsi minut istumaan samalle paikalle, jolla hän oli itse ollut.
Tunsin kuinka nahkainen nojatuoli oli kostunut paikasta, jolla Laura oli istunut. Laura asettui jalkojeni juureen makaamaan ja Marika kiipesi hänen päälleen hajareisin. Suljin silmani nautinnosta, kun Marika otti terskani suuhunsa ja alkoi nuolla kyrpäni vartta pitkin, hyväilevin vedoin. Pian Marika miltei huusi nautinnosta hänen sykkiessään ensimmäiset orgasminsa Lauran kielen tehdessä temppujaan. Työnsin Marikan maahan makaamaan ja hivelin hänen suuria, kiinteitä rintojaan. Hänen nänninsä sojottivat kohti kattoa ja kun näykin niitä hampaillani, tunsin hänen vartalonsa nytkähtelevän mutta kauniin tummanpunaiset. Kuvittelin mitä kaikkea ne olivatkaan kahden kesken tehneet Barcelonassa ja villi mielikuvitukseni sai minut entistä kiimaisemmaksi.
Pian en võinut enää hillitä itseäni, vaan työnsin mulkkuni Marikan litisevään pilluun. Laura ratsasti Marikan naamalla samaan aikaan kun työnsin kyrpääni Marikan pilluun pitkin nautiskelevin vedoin. Pian tunsin tutun kutinan palleissani, mutta koska en vielä halunnut tulla, vedin Marikan pillunesteistä kiiltelevän kyrpäni ulos hänestä ja vaihdoin Lauraan, joka oli noussut Marikan kasvoilta ja odotti hänen vieressään takamus pystyssä.
-Työnnä se perseeseen, työnnä se perseeseen, ähki Laura. Marika äkkäsi tilanteen nopeammin kuin minäja valutti annoksen sylkeä suustaan Lauran ruskeana odottavalle anukselle tehden sen liukkaammaksi. Samaan aikaan kun hän levitti sylkeään Lauran perseelle ja pakaroille, työnsin sykkivän kaluni Lauran tuhkaluukkuun. Aukko oli tiukka ja Marikan käsi, joka nyt hiveli pallejani, teki työntöliikkeistäni yhä rajumpia ja rajumpia.
Pian Marika kuitenkin jo makasi maassa pää Lauran jalkojen väliin upotettuna. Hän veti kieltään pitkin Lauran pilluvakoa lipaisten pallejani kuumalla ja kostealla kielellään aina välillä. Jo kohta Laura saikin ja saadessaan hän kiemurteli otteessani kiimaisena.
Enää en võinut pidätellä, vaan vedin kyrpäni ulos Lauran perseestä, käänsin hänen kasvonsa Marikan viereen ja annoin koko lastin purkautua heidan kasvoilleen. He nielivät jokaisen tipan kyrvästäni ja kaiken sen sperman, joka lensi heidan naamalleen he nuolivat pois toistensa kasvoilta.
Romahdin maahan selälleni hikisenä, mutta tyytyväisenä. Tiesin sisälläni, ettei tämä jäisi viimeiseksi kerraksi. Kuten ei jäänytkään. Vietimme sittemmin useita samanlaisia iltoja keskenämme. Lauran Barcelonan opintomatka osoittautuikin siis hyödyilisemmäksi kuin iuuiinkaan. Opiskeiu tosiaan kannattaa!

Alex Krieg