Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


Nussimisen riemua jasmiinipensaan alla

Elämää & Erotiikkaa

Kun nousin merestä kesämökki-ni laiturille minulle tuli vaistomainen tunne, että nainen katseli minua. Tunsin katseen kuin miellyttävänä fyysisenä kosketuksena alastomuudessani ja se sai minut pysähtymään. Tunsin halua olla tuon katseen kohteena, joten jäin seisomaan laiturille kammaten sormin märkiä hiuksiani.
Nainen oli keväällä tullut aviomiehensä kanssa asukkaaksi naapurimökkiin. Olin heti tuntenut voimakasta sukupuolista vetoa naiseen. Lukemattomia kertoja olin katsellut häntä ja tuntenut himon itsessäni. Olin kuvite lut miten rakastelisin häntä ja pohtinut mahdollisuuksiani.
En minä suoranaisesti ollut pi lun puutteessa. Olin naimisissa ja vaimoni oli lämmin, normaa vietit omaava nainen. Eikä ha neliä juuri koskaan ollut päänsä kyä tai väsymystä silloin kun halusin rakastella. Mutta jostak■ syystä tunsin usein halua toisi' naisiin. Mieleni teki vierasta, ..a koko kyseisen kesän olin ollu tavallistakin kuumempana juur tähän naapurin rouvaan.
Seisoin yhä laiturilla kädet lar-teilla ja kasvot kohotettuna ylös kuin antaakseni auringon kuivatella niitä. Välillä katsoin naapurimökille. Olin aamulla huomar-nut, että nainen oli jäänyt yks' sinne aviomiehen lähdettyä ilme-sesti töihin. Naista ei kuitenkaa' näkynyt. Mutta jossakin sie s hänen täytyi olla. Tunsin häner katseensa yhä itsessäni ja se herätti minussa entistäkin väkevämpää mielihyvää. Oliko minussa itsensä paljastajan taipumuksia? Sellaiseksi en ollut koskaa' itseäni kokenut, ajattelin, eikä tue ajatus nytkään tuntunut kiusa! -seita. En tuntenut itseäni sella-seksi nytkään.
Vilkaisin kaluani. Viileässä vedessä se oli kutistunut, mutta palautunut jo entiseen kokoonsa. Se ei ole mikään keskenkasvuinen kikkeli, vaan selvästi keskikokoa kookkaampi miehen kalu Lepotilassakaan se ei ole tyhjänä roikkuva veltto lerppu, vaar täyteläinen ja lihaksikas ja silloinkin eteenpäin työntyneenä noussut hieman kaarevana koholle.
Kun naista ei näkynyt, otin hieman pettyneenä vaatteeni laiturilta ja aioin poistua. Mutta silloin nainen ilmestyi kuistille, josta här punaiseen uimapukuun pukeutuneena ja pyyhe käsivarrellaan käveli pihan poikki omalle laiturilleen. Hän katsoi minuun ja heilautti kättään tervehdykseks Minä vastasin hänelle.
Hän meni laiturinsa päähän ja laskeutui siitä veteen. Jäin katselemaan ihastuneesti. Uituaan lenkin ja noustuaan laiturille hän kietoi ison pehmoiselta näyttävän pyyhkeen ympärilleen ja riisui sen sisässä uimapukunsa. Pyyhkeen reunan alta näin hänen pillukar-vojensa vilahtavan. Tunsin pienen nykäyksen kalussani. Nainen alkoi kuivailla ihoaan hieromalla sitä pyyhkeellä. Katselin häntä hetken ja lähdin sitten menemään laitureittemme välissä olevan rantakaistaleen poikki naapurin puolelle. Nousin siellä laiturille naisen taakse. Laskinkäteni hänen pyyhkeen peittä-mille hartioilleen.
-Saanko minä kuivatella sinua? Nainen katsoi olkapäänsä yli minuun hymy kasvoillaan.
-Saat, hän sanoi.
Hieroin pyyhkeellä hänen vartaloaan. Ensin selkää vyötäröön asti, sitten vein käteni kainaloi-
den alitse etupuolelle, sain pyyhkeen peittämät rinnat kämmenilleni, puristelin uteliaana niiden kimmoisaa pehmeyttä, tunsin nännit sormissani. Kuivailin rintoja tarpeettomankin kauan, jonka jälkeen siirryin sivelemään lantioita ja reisiä...
Siinä vaiheessa pyyhe valui alas käsilleni paljastaen naisen vartalon pakaroihin saakka. Olin kyykistynyt hänen taakseen, joten näin paljaat pakarat herkullisina suoraan kasvojeni edessä. Sydämeni sykki tavallista kiihkeäm-min. Äkkiä tunsin paljaan ihon huulillani, vaistomaisesti olin painanut ne pakaroihin pitkään suudelmaan. Nainen värähti, mutta ei väistänyt suudelmaani.
Kiersin käteni vatsapuolelle, pyyhkäisin sieltä hiukan ja päästin pyyhkeen putoamaan laiturille. Annoin käteni liukua karvoihin ja niiden yli pillulle. Tunnustelin sitä sormillani. Se oli lämmin ja kostea.
-Eihän tätä tarvitse kuivata? kysyin ja ääneni oli paksu.
-Ei, ei sitä. Sehän kostuu kuitenkin, kun hipelöit sitä.
Häpyhuulet tuntuivat täyteläisiltä. Sivelin ja tunnustelin niitä ja niiden välistä vakoa sormillani. Nainen levitti reisiään, mutta sanoi kohta: -Mennään tuonne nurmikolle, siellä on huopa, jatka siellä.
Huopa oli levitettynä tuuhean ja tuoksuvan jasmiinipensaan alle. Laskeuduimme sille, nainen selälleen, minä puolittain hänen päälleen. Pitelin ja kiihotin yhä kädelläni hänen pilluaan, hän silitteli selkääni. Kohta siirryin kokonaan hänen päälleen, pää hänen jalkojensa suuntaan. Pillu tuli suoraan kasvojeni kohdalle. Katselin sitä uteliaana samalla kun jatkoin hipelöintiä. Se oli niin kuin naisten pillut ovat, mutta yksityiskohdiltaan kuitenkin aivan erilainen kuin mikään aikaisemmin näkemäni. Eihän niitä edes ole ole-massa kahta täysin samannäköistä.
Kaluni oli jo naisen kädessä. Hän pyöritteli ja puristeli sitä kevyesti sormillaan. Kun se alkoi elää, kasvaa ja jäykistyä, hän otti sen kämmenensä sisään ja sitten kun se seisoi pystyssä, hän tunnusteli sitä juuresta päähän saakka. -Voi taivas, miten kauhea kalu, kuulin hänen sanovan. - Kun seisoit laiturilla minä näin, että sinulla on iso, mutta en mitä sitä ihan näin suureksi käsittänyt.
Hänen sanansa hyväilivät miehistä itsetuntoani.
-Pidätkö isosta? kysyin.
-Pidän, se on ihana.
Minulle tuli tunne, että hän todella tarkoitti mitä sanoi. Mieleni tuli entistä paremmaksi. Hänen hyväilynsä kalullani tulivat yhä kiihottavammiksi.
Häpyhuulet olivat paisuneet yhä lisää. Ne olivat avautuneet ja vaaleanpunainen sisus oli noussut esiin. Painoin suuni niitä vasten, suutelinjaimin niitä himokkaasti, nuolin niitä ja niiden välistä vakoa. Kohta nainenkin nuoli ja imi kaluani yhtä kiimaisena, otti terskan suuhunsa ja pyöritti kieltään sen ympärillä.
Kiihotuimme nopeasti kohti huippua. Jokainen lantion liikahdus sai nivuksista irtoamaan kohti kalua suuntautuvan imunomai-sen kouristavan aistimuksen. Se enteili lähestyvää purkausta. En halunnut sen kuitenkaan tapahtuvan naisen suuhun, joten vedin kaluni varovasti ulos naisen suus-
ta ja laskeuduin hänen vierelleen. Makasin siinä hetken aivan liikkumatta odottaen kiihkoni tyyntymistä. Sitten työnsin toisen polveni hänen reisiensä väliin jaaloin vääntäytyä hänen päälleen. Levittämällä jalkojaan nainen teki minulle tilaa niiden väliin. Asetuin siihen polvilleni.
Kaluni seisoi suorana sojottaen kohti hänen odottavasti raolleen avautunutta pilluaan. Huuleni ja kieleni paisuttamat häpyhuulet kiilsivät kosteina. Tartuin kaluuni, painoin terskan kevyesti häpyhuulille ja aloin sivellä sillä niitä. Nainen makasi silmät suljettuina. Hänen hengityksensä kävi syvemmäksi ja voimakkaammaksi, hieman vapisevaksi. Terskani kiihottamat häpyhuulet avautuivat lisää, niiden sisäpinta kääntyi hitaasti esiin, muuttui verevämmän punaiseksi. Turvonneen terskani kiiltäväksi kiristynyt iho tunsi niiden kiimaisen värähtelyn.
Annoin terskani liukua häpyhuulten väliseen vakoon. Painoin sen
silmissään ja väreili herkkänä kasvoilla. Poskille oli noussut hehkuva puna. Hänen hymynsä ja katseensa sai minutkin tuntemaan mielihyvää, joka yhtyi kaluni pillusta aistimaan nautinnon-tunteeseen. Tunsin, että herkkä hymy nousi minunkin kasvoilleni. Aloin työntää kaluani hitaasti sisälle pilluun. Halusin aistia jokaisen pisaran nautinnosta, jonka pillu antoi kalulleni sen työntyessä sentti sentiltä, tuuma tuumalta syvemmälle. Lopulta kaluni oli pillussa juurta myöten, karvani painuneina naisen karvoihin. Tunsin miten terska venytti pillun syvimpiä sopukoita ja jäin aistimaan sen antamaa tunnetta. Samalla painoin huuleni naisen kaulalle ja imeydyin siihen kiinteään suudelmaan. Aloitin nussimisen rauhallisesti pitkillä koko kalun mittaisilla työnnöillä. Vähitellen naisen lantio alkoi liikkua samaan rytmiin työntöjeni kanssa ja pillu vastasi kaluni liikkeisiin.
Pillu oli kuuma ja kostea. Se puristeli ja imi kyrpääni herkullisesti. Sen hankaus kyrpäni iholla synnytti nopeasti yltyvän nautin-nontunteen, joka tunkeutui elimeni lihaan ja alkoi nousta kohti nivusiani. Naisen koko vartalo kouristeli allani, hänen hengityksensä kävi huohottavaksi.
-Anna minun katsoa, hän huohotti ja yritti nähdä vartaloittem-me väliin.
Minä kohotin vartaloani irti hänen vartalostaan. Vedin pillussa puoliksi niiden väliin. Nainen katsoi minua silmiin. Mielihyvästä kertova syvä hymy loisti hänen kostunutta kaluani ulos ja näkyviin tuuman toisensa jälkeen, kuusi... seitsemän... kahdeksan tuumaa, kunnes varsi oli kokonaan ulkona. Vain terskan jätin häpyhuulten väliin piiloon. Katsoimme sitä kumpikin. Nainen painoi käsillään karvojamme sivuun tehostaakseen näkymää. Hetken katseltuamme nainen laski päänsä takaisin huovalle ja katsoi taas minua silmiin. -Työnnä se taas sisään... nussi minua, hän sanoi hieman käheällä äänellä.
Minä työnsin ja aloin nussia. Muutaman pitkän työnnön jälkeen nautinto palasi kyrpääni ja nivuk-siini. Nautinnon nopeasti kasvaessa nussimisemme kiihtyi ja sai lisää vauhtia sekä voimaa. Työntöni yltyivät rajuksi survomiseksi. Nainen allani kouristeli yhtä rajusti, äänteli ja vikisi, nosti jalkansa pystyyn ja kietoi ne siitä paka-roitteni ympäri. Minä tartuin hänen pakaroihinsa, puristelin kiihkeästi niiden pehmeää, mutta kiinteää lihaa. Tunsin olevani hekuman huipulla. Nautinto nousi nivuksista syvälle sisuksiini, tuntui kohta varpaissa ja takaraivossa. Nyt huohotin jo minäkin hengästyneesti murahdellen.
Yritin saada kaluani tempovin painalluksin yhä syvemmälle. Tuntui että pillun pohjalta löytyi kaikkein suurin hekuma ja nautinto. Purkaus tuli rajulla voimalla. Kyrpä syöksi sperman väkevänä suihkuna pillun uumeniin. Nainen koki orgasmin samalla hetkellä. Suusta purkautunut ääntely päättyi voimakkaisiin kirkkaisiin kirkaisuihin. Sitten hänen vartalonsa laukesi ja hän jäi velttona makaamaan alleni. Minä makasin yhtä uupuneena ja raskaasti huohottavana hänen päällään. Tunsin miten kaluni alkoi
veltostua ja liukui sitten kutistuneena ulos. Silloin minä laskeuduin naisen päältä hänen vierelleen lepäämään.
-Voi vittu kun teki hyvää, sanoin voipuneella äänellä. -Sinulla on maailman paras pillu.
Nainen laski kätensä rinnalleni.
-Oletko sinä nussinut niitä kaikkia? Pieni huvittunut sävy kuului vain heikkona naisen äänessä.
-En, mutta parempaa ei voi olla kenelläkään. Pitkän tyynnyttävän tuokion jälkeen nainen kuljetti kätensä vatsani yli ja silitelty-ään karvojani hetken hän kietoi sormensa kaluni ympärille ja alkoi hieroa sitä hellävaraisesti hyväillen. Mielihyvän voimistuessa minussa aloin kevyesti hyväillä hänen vartaloaan. Kohta kuitenkin vein käteni hänen jalkoväliinsä ja aloin liikutella etusormeani hänen häpyhuulensa välissä. Eikä tällä tahdilla kulunut pitkääkään aikaa, kun kyrpäni jälleen seisoi kovana ja suorana. Naisen sormien puristelut voimistuivat ja kiihtyivät. -Minä en saanut vielä tarpeekseni, tätä on saatava lisää, hän sanoi käheästi.
Minä tunsin olevani samaa mieltä, mutta mieleni teki nyt nussia takaapäin. Sanoin sen naiselle ja hän oli siihen valmis. -Minulle ei ole sitä tehty kuin kaksi tai kolme kertaa, hän kuiskasi.
Hän asettui nelinkontin huovalle kyynärpäät levitettyinä, ylävartalo alhaalla, mutta pakarat korkealla pystyssä. Pillu pilkisteli jalkovälissä. Minä menin polvilleni hänen taakseen hänen jalkojensa väliin. Levitin sormillani häpyhuulia ja painoin kyrpäni niiden väliin. Työnnyin taas heti juurta myöten sisään ja aloin nussia voimakkain liikkein. Kyrpäni liukui sisään ja ulos, lantioni läiskivät naisen pakaroihin ja karvani painuivat välillä pakaroiden väliseen vakoon. Tartuin naisen lantioihin ja työntöjeni rytmissä kiskoin häntä itseäni vasten.
Pillun pohjukka tuntui kireäm-mältä kuin edestä nussiessa, mutta venyi kuitenkin joustavasti terskani mukaan. Mielessäni välähti nopea toteamus, että kyrpäni oli yhä kova kuin luu ja naisen pillu yhtä ahnas, yhtä liukas ja kiimainen kuin ensimmäisen panon aikana. Pillun kuumat seinämät olivat herkullisesti hyväilevät kyrpäni liukuessa niiden puristuksessa.
Nautinto kasvoi nyt kuitenkin hitaammin ja huippu tuli laimeampana. Purkaus oli kevyempi. Sperma ei tullut rajuna syöksynä niin kuin edellisessä panossa ja sen määrä oli vähäisempi. Se valui hitaammin ja laiskemmin kyrvän silmästä.
Jälkeenpäin makasin selälläni naisen vierellä raukean hyvänolon vallassa. Nainen piti kättään vyötäröni päällä. Pujotin käteni hänen kaulansa alta hartioille, vedin hänet itseäni vasten ja kysyin hiljaisella äänellä miltä nyt tuntui?
Hän painautui tiiviimmin minua vasten ja vastasi: -Hyvältä... ihanalta... se meni niin syvälle, etten ole koskaan ennen vielä saanut niin syvälle. Ja sinä teit sen niin hyvin.
Katsoin häntä silmiin. Niiden katse oli syvä, rauhallinen ja pehmeä, hieman kuin unenomainen. Uskoin hänen sanojaan, ne kertoivat hänen vilpittömät tunteensa. Miellyttävä onnentunne täytti mieleni. Vedin hänet yhä lujemmin itseäni vasten ja painoin huuleni hellästi hänen poskelleen. Olin kiitollinen siitä kokemuksesta, jonka hän oli minulle antanut. -Ja sinä olit hyvä. Olet oikea herkkupillu, kuiskasin hänen korvaansa.
Hetken kuluttua hän kohotti päätään ja katsoi aivan läheltä silmiini. Katseessa oli nyt kuin häivähdys surumielisyyttä.
-Sinun on nyt kuitenkin mentävä. Mieheni työaika on jo loppunut ja hän on ihan kohta täällä. Haluttomasti kohottauduin kyy-närpääni varaan. Annoin käteni hyväilevästi liukua hänen vartalollaan rinnoilta lantioihin. Painoin hänen huulilleen pitkän kiinteän suudelman ja hän vastasi siihen. Sitten nousin ja lähdin rantahietikon yli omalle laiturilleni. Nostin siellä vaatteeni käsivarrelleni ja kävelin sisälle mökkiin. Ikkunan ääressä seisten vedin housut jalkaani. Kaluni oli vielä turvoksissa ja nosti näkyvän pullistuman housujeni etumukselle.
Ikkunasta näin miten nainen nosti huovan maasta ja lähti sitä kantaen kävelemään mökilleen. Katselin ihastellen hänen lantioitten-sa ja pakaroittensa kaunista keinuntaa, kun hän nousi rappusia kuistille. Kun hän kääntyi aukaisemaan ovea, näin hänen pystyt herkulliset rintansa ja pillukarvat, jotka tummana läikkänä loistivat vatsan vaaleata ihoa vasten. Mieleeni nousi harmi, etten ollut kysynyt häneltä onko hän huomennakin yksin mökillään.