Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


Baanalla

Intohimon Ihmemaa


Pitkän työviikon jälkeen tuumailin lähteä radalle pitkästä aikaa. Pääsin töistä lauantaina iltapäivällä ja kipaisin kaupan kautta. Ostin muutaman siiderin, joista ensimmäisen sihautin auki heti kun olin saapunut kotiin. Istahdin parvekkeelle nautiskelemaan jääkylmästä juomasta ja kuumasta auringonpaisteesta. Siinä siemaillessani mietiskelin tulevaa iltaa. Ketään kavereista ei ollut lähdössä mukaan, mutta ei sen niin väliksikään ollut. Kiva lähteä joskus ihan omineen lämpimään yöhön tapaamaan muita yksinäisiä. Kaveriporukassa kun sitä tuppasi jämähtämään siihen porukkaan juoruamaan.
Ekan siiderin jälkeen lähdin suihkuun valmistautumaan iltaa varten. Pitkä, lämmin suihku teki terää ja ajatukset alkoivat jo hieman siiderin vaikutuksesta irrota työasioista. Päätin samalla kertaa trimmata vähän itseäni. Kurotin ottamaan peilikaapista partageelin, jota aina oli tätä tarkoitusta varten jemmassa ja ajelin aluksi kainaloni. Istahdin sitten suihkunurkan lattialle ja pursotin mieheltä tuoksuvaa geeliä alapäähäni. Geeli tuntui mukavan viileältä lämpimiä paikkojani vasten. Levittelin geeliä hellästi koko puutarhani alueelle nauttien sormieni kosketuksesta. Sitten otin shaverini jaaloin hellästi trimmata karvoitustani. Sormet luistivat partageelin päällä tuottaen mukavan tunteen alapäähäni. Huomasin, että häppärini alkoivat jo hieman turvota. Ajoin huolellisesti kaiken karvan jalkovälistäni ja siistin häpykummun päälle kauniin kolmion, joka kuin kutsuen osoitti kohti ilovakoani.
Huuhtelin alueet välillä ja levitin hieman lisää geeliä. Häpyhuul-teni jo kuumentuessa geelin viilentävä tunne vielä korostui ja huokaisin syvään hyväillessäni samalla jalkoväliäni sormillani. Ajelin vielä uudelleen ja melkein kuin huomaamatta sormeni sujahtivat vaginaani. Paikat olivat liukkaat, osittain geelin ja osittain omien nesteideni ansiosta. Sormeni alkoivat lähestulkoon elää omaa elämäänsä ja ne tanssivat huulieni päällä ja löysivät myös klitoriksen. Jälleen syvä huokaus. Mietin, että pitäisikö jättää tämä tähän, että olisi sitten illemmalla hyvän tuurin sattuessa valmiimpi ja halukkaampi. Se oli kuitenkin jo liian myöhäistä, suljin silmäni ja annoin sormien jatkaa himokasta tanssiaan jalkojeni välissä. Työntelin välillä sormia sisään ja otin viimein toisenkin käteni avuksi. Toisen käden sormet työnsin niin syvälle sisälleni kuin kykenin samalla kun toinen käsitteli kivikovana jöpöttävää klitoristani. Hetken nautiskeltuani jätin homman kuitenkin kesken, huuhtelin itseni, nousin ylös ja otin peili-kaapista käsipeilin. Asetuin uudelleen suihkunurkkaan istumaan ja asettelin peilin siten, että näin kaiken kuin jonkun toisen silmin. Levitin häpyhuuliani kädelläni ja tarkastelin itseäni. Näin hekumasta punaisena hehkuvat sisemmät häpyhuuleni ja siinä keskellä iloaukkoni, joka oli minulle niin monesti antanut nautinnollisia hetkiä-täytettynä milloin milläkin. Työnsin sormeni sisään ja katselin kuinka aukko anteliaasti laajeni sormieni tieltä päästäen ne syvemmälle. Näky oli niin herkullinen, että melkein tunsin kateutta miehiä kohtaan: he pääsivät näkemään tämän näyn joka kerta panolle ryhtyessään. Toisaalta kateuteni unohtui hyvinkin pian, kun totesin, että tämä tunne, kun saa tyhjänä ja liukkaana sykkivään aukkoonsa jotain sisälle, on miesten ulottumattomissa!
Pyöritin toisella kädelläni klitoris-tani ja survoin sormiani sisään niin pitkälle kuin ne menivät. Voihkin nautinnosta, kun tunsin orgasmin aallon vyöryvän ylitseni mahtavalla voimallaan. Sormeni olivat edelleen sisälläni ja tunsin kuinka vaginani sykki ja supisteli sormieni ympärillä kuin kiittäen. Tältä täytyy naisen orgasmi miehen peniksessä tuntua!
Vedettyäni hetken henkeä nousin ylös vielä vähän huterille jaloilleni ja pesin itseni huolellisesti loppuun. Astuin suihkusta ulos ja pyyhkeeseen kääriytyneenä hain jääkaapista uuden siiderin, jota menin siemailemaan uudelleen parvekkeelle. Aurinko lämmitti yhä mukavasti. Totesin itsekseni, että tästä taitaa tulla melko hyvä ilta ja ryhdyin suunnittelemaan illan pukeutumista. Ne uudet punaiset pitsirintsikat, johon kuuluivat myös pitsistringit ja sukkanauhaliivit. Ne ainakin ehdottomasti tulisivat käyttöön tänään. Mitäs muuta sitten? Musta toppi ja se seksikäs minihame, jossa on melko antelias halkio reidellä. Ja entäs kengät? Mustat yli polven ulottuvat nahkasaappaat seitsemän sentin piikkikorolla? Niissä ainakin herättäisin tavoittelemaani huomiota. Mutta ei, ne ovat jo hitusen liiankin huorahtavat. Päädyin punaisiin avopiikkareihin. Ja punainen tyköistuva vyötärömaiiinen bleiseri. Siinä se. Ongelma ratkaistu! Suljin silmäni ja ojensin jalkani viereiselle istuimelle. Hetken rentous ennen lähtöä.
Puolentoista tunnin päästä tuosta hetkestä kipsuttelin koroissani kadulla. Ilta alkoi jo tehdä tuloaan ja jotta voisin nauttia auringon viime säteistä, valitsin ensimmäiseksi pysähdyspaikakseni aurinkoisen terassin. Tilasin siiderin ja istuin rauhassa tarkkailemassa väkeä, jota kulki tasaisena jonona terassin ohi. Eräs mukavan näköinen miesporukkakin siitä mehi ohi ja yritin kurkkia, mihin baariin he olivat menossa. No, kyllähän noita kaloja meressä riittää, tuumasin, ja siirsin katseeni miehistä muualle.
Parin siiderin jälkeen päätin vaihtaa paikkaa ja menin lempibaariini, jossa sai tanssia ja nautiskella hyvästä musiikista poikkeuksetta. Tilasin vodka-Pemod-colan, jonka muuten sanotaan vievän naisilta jalat alta ja tekevän heistä hyvinkin anteliaita. Eipä tästä paljon anteliaammaksi taida enää päästä, tuumasin itsekseni hymyillen. Tuttu baarimikko ojensi juomani ja toivotteli asuni vihjeet ymmärrettyään onnekasta iltaa pilkesilmäkulmassaan. Vinkkasin silmää hänelle. Eipä hassumpi saalis häänkään, ei ollenkaan.
Istahdin pöytään ja aloin siemailla juomaani . Eipä mennyt montaa hetkeä, kunensimmäinen tarjokas pyrki samaan  pöytään. Hän oli tosin hörppinyt jo ehkä muutaman liikaa: taisi olla jo toinen ilta menossa samaan putkeen. Joskus olen hairahtunut tämäntyyppisten mukaan lähtemään, mutta siitä nyt ei ole mitään tullut. Liian kännissä naimaan, joten omiin käsiin on jouduttava turvautumaan. Niinpä marssitin äijän pois. Sitten bongasin sisään tulevan komean tummatukkaisen ja hyväkroppaisen miehn, jolla oli vaaleat vähän kulahtaneet farkut jalassaan. Tutkailin miehen ylävartaloa, jota ei verhonnut edes paita ja totesin miehen hyvin luultavasti ruumiillisen työn tekijäksi. Lihakset olivat timmit ja jo iho ruskettunut. Asfalttimies, totesin mielessäni.
Mies meni tiskille tilaamaan. Hänkin oli tullut paikkaan yksin, joten totesin tilaisuuteni koittaneen. Purjehdin tiskille miehen viereen ja tilasin uuden juoman itselleni. Samalla esittelin itseni ja pyysin miestä samaan pöytään kanssani. Asfalttimiehellä ei ollut mitään sitä vastaankaan ja niin päädyimme pöytääni. Ei aikaakaan kun kumpikin meistä tunsi vetoa toista kohtaan ja huulemme kohtasivat drinkkilasien yllä. Suudelma oli kuin sähköisku, joka lävisti vartaloni varpaankärjistä päälakeen saakka. Yllätyksekseni huomasin pilluni heräävän sykähtäen. Suutelin miehen korvaa ja kuiskasin:
-Lähdetäänkö?
Tuo yksi sana riitti ja me molemmat nousimme pöydästä ja suuntasimme kuin sanattomasta sopimuksesta miesten vessaan. Koska ilta oli vasta aluillaan, ei toiletissa ollut ketään, eikä salin puolellakaan ollut niin paljon väkeä, että ruuhkaa voisi heti odottaakaan. Sitäpaitsi yksi tai kaksi ihmistä yleisönä tuntui ajatuksena melko kiihottavalta. Mennessämme wc-tiloihin vilkaisin baaritiskille ja näin tuon tutun baarimikon katsovan peräämme. Katseesta havaitsin ehkä hieman kateutta, vai oliko se vain toiveajattelua? Asfalttimieheni painoi minut kaakeloitua seinää vasten ja suuteli ahnaasti huuliani. Minä vastasin suudelmaan yhtä ahnaasti ja upotin sormeni miehen hiuksiin. Hyväilin niskaa samalla kun hän riisui minulta reippaalla otteella bleiseri-ni. Miehen huuletsiirtyivätalaspäin kaulalleni ja korvalleni samalla kun varmat kädet nostivat toppini ylös paljastaen punaiset pitsirintsikka-ni. Yhtä varmalla otteella mies riisui liivini ja kävi huulineen rintojeni kimppuun. Tässä vaiheessa tunsin olevani jo todella kiihottunut, sen verran päämäärätietoiset olivat miehen otteet. Hivelin miehen paljasta selkääja vyötärölle päästyäni kävin miehen vyön kimppuun. Vyö auki ja farkun napit samaten. Yllättyneenä huomasin, ettei miehellä ollut kalsareita ollenkaan, vaan esiin ponnahti samantien jäykistynyt penis. Tartuin siihen toisella kädelläni ja aloin runkata pikku hiljaa.
Kun mies hellitti otettaan nänneistäni, käytin tilaisuuden hyväkseni ja valahdin polvilleni. Työnsin kieleni ulos ja aloin lipoa kädessäni olevaa kullia juuresta terskaan saakka. Tunsin miehen värisevän otteissani ja käsien tarttuvan tukkaani. Hän pakotti elimensä suuhuni, vaikka yritinkin hillitä miehen himoa ja pitkittää nautintoa. Mies oli kuitenkin vahvempi ja huomasin pyristelyni turhiksi. Niinpä aloin imeä tuota lemmenelintä miehen käden antaessa minulle tahtia painellen päätäni itseään vasten. Mies huokaili ja voihki nautinnosta, eikä mennyt aikaakaan, kun hän kiskoi itsensä irti otteestani. Hän nosti minut ylös ja käänsi minut takaperin itseään vasten. Hän kyykistyi taakseni ja riuhtaisi varsin riettaasti pikkuhousuni alas niin, että ne repesivät. Sillä hetkellä asialla ei ollut mitään väliä, vaan pyllistin miehen suuntaan anteliaasti. Mies nousi taakseni ja asetteli kyrpänsä huulilleni. Pikku hiljaa hivuttaen hän alkoi työntyä sisääni. Kiimaliimani valui valtoimenaan vitustani ja tuoksuni täytti koko vvc-tilan. Sitten mies alkoi survoa minuayhä voimakkaammin ja voimakkaammin.
Sillä hetkellä kuulin oven käyvän. Mitään ei ollut tehtävissä, meidän koko komeutemme oli sisäänastujan silmien edessä. Vilkaisin tulijaa ja sehän oli se baarimikko, joka oli meitä niin kateellisena tiskiltään katsonut. Vinkkasin kutsuvasti silmää ja asfalttimiehenikin hidasti tahtiaan.
-Tule vaan joukon jatkoksi, kyllä minusta useammallekin riittää, sanoin baarimikolle.
Asfalttimies ei tuntunut panevan asiaa lainkaan pahakseen, vaan siirsi minut otollisemmalle asemalle vasten lavuaarin reunaa. Baarimikko käänsi wc:n oven lukkoon yleisavaimellaan ja avasi sitten sepaluksensa paljastaen kullinsa. Silmät himosta kiiluen hän tuli lähemmäksi ja tarjosi itsensä imettäväkseni. Otin kyrvän suuhuni samalla kun asfalttimies jatkoi askarointiaan pilluni kanssa. Runkkasin toisella kädellä suussani sykkivää elintä ja pidin toisella kädelläni tukea seinästä, etten kaatuisi päin lavuaaria.
Baarimikko huokaili ja ynähteli. Pillu litisi voimakkaiden työntöjen tahdissa. Korot kopisivat klinkke-rilattiaa vasten.
Hetken jatkettuamme asfalttimies lopetti työntelynsä ja nosti minut lavuaarin reunalle istumaan. Hän siirtyi pääpuolelleni ja työnsi omien limojeni peittämän elimensä suuhuni. Baarimikko kyykistyi jalko-välini puoleen ja ryhtyi nuolemaan vittuani. Hän työnsi sormensa sisääni ja lipsutteli kielellään klitoristani. Kyrpä suussani tuntui paisuvan entisestään. Sormet sisältäni liukuivat hiljalleen ulos ja siirtyivät anukselleni. Värähdin hieman, mutta annoin baarimikon jatkaa taitavine, pitkine sormineen. Mitään lisäkostuketta eivät sormet tarvinneet, vaan kaksi niistä liukui helposti sisään anaaliini. Tunne oli mitä kiihottavin, samoin tunnelma: yksi kulli suussa ja toinen täysval-miudessa antamaan minulle, mitä minä tarvitsin.
Baarimikko veti sormensa ulos ja nosti minut lavuaarin päältä. Hän kävi pitkälleen lattialle ja kuin miehet olisivat sopineet jotain minun varalleni, asfalttimies ohjasi minut baarimikon päälle ratsastusasen-toon. Klinkkeri oli kova ja se ruhjoi polviani, mutta en antanut sen haitata, kun baarimikon kyrpä solahti sisälleni lähes palleja myöten. Aloin ratsastaa villin himon kourissa, mutta pitkään minun ei annettu jatkaa. Asfalttimies painoi minut niskasta alas niin, että perseeni oli hyvässä asemassa anaalipanoa varten. Tämä vähän jännitti, sillä en ollut aiemmin saanut miestä yhtäaikaa molempiin reikiin. Asfalttimies asetteli itseään päälleni ja tunsin kovan kullin perseauk-koani vasten. Baarimikko pysäytti iykkimisensä, jotta asfalttimies pääsisi paremmin tunkeutumaan sisääni. Asfalttimies levitti pakaroitani niin, että pelkäsin jo, että repeän. Sitten hän alkoi työntää elintään sisälleni hitaasti, hitaasti, kunnes oli saanut sen sisään aivan juurta myöten. Tällöin baarimikkokin alkoi uudelleen liikkeensä sisälläni. Molemmat miehet voihkivat ja ähisivät, josta saatoin päätellä, että paikkani tuntuivat melko ahtailta. Minä olin aivan hurmoksessa: persepano tuntui paremmalta kuin ikinä. Klitorikseni, joka oli aivan kivikova ja paisuksis-sa, hankasi baarimikon karvoitusta vasten, eikä mennyt pitkään, kun jo laukesin melko äänekkäästi voihkien. Miehet jatkoivat vielä tovin jyystämistään ja ensimmäisenä heistä purkautui asfalttimies sisääni syvään ähkäisten. Baarimikko kiihdytti tahtiaan, eikä aikaakaan, kun hänkin purskautti spermat sisääni. Siinä me sitten huohotimme kaikki kolme pitkän hetken. Miesten kyrvät alkoivat kutistua ja liukuivat ulos. Molemmista rei’istäni valuvat spermat valuivat yhdistyen vuolaaksi puroksi ja päätyen osittain baarimikon päälle ja osittain lammikoksi lattialle.
Nousimme ylös, katselimme hieman hämillämme toisiamme, mutta purskahdimme sitten nauruun. Millainenkohan mahtoi olla jono oven takana?!

Alex Krieg