Varoitus!

Sivut, jotka haluat nähdä saattavat sisältää materiaalia, jotka on tarkoitettu vain aikuisille. Jos haluat jatkaa, sinun täytyy vahvistaa, että olet 18-vuotias.


Tervetuloa

Tervetuloa

TERVETULOA MYTRIX MAAILMAN!    ...

Bell

Bell

  Hinta: 35 eur...


Yökerho-pomo

Intohimon Ihmemaa
Kun sovin tapaavani vanhan luokkakaverini Denniksen ollessani läpikulkumatkalla Tukholmassa, hän lupasi, että viettäisimme railakkaan illan. En epäillyt hänen sanojaan yhtään. Dennis oli työskennellyt Tukholmassa baarimikkona pari vuotta ja tunsi epäilemättä hyvin paikalliset juhlimispaikat ja -tavat.
Kävimme aluksi parissa baarissa, jotka olivat Denniksen suosikkeja. Sitten suuntasimme yökerhoon. -Tämän omistaa sama tyyppi, Sam, jonka baarissa olen nyt töissä, Dennis huusi minulle musiikin yli, kun pujottelimme ihmisten lomitse peremmälle. Dennis johdatti meidät suoraan prameasti sisustettuun vip-ti-laan.
-Sam onkin täällä, hän totesi vilkaistuaan ympärilleen ja nyökkäsi kohti miestä, joka istui sohvalla huoneen perällä.
Sam näytti meitä kymmenisen vuotta vanhemmalta, vähän alle nelikymppiseltä. Hän istui pienen seurueen keskellä ja ohjaili ympärillä hyörivää henkilökohtaa lähes huomaamattomilla kasvojen ja käsien eleillä. Hänen eteensä pöydälle ilmaantuikin jatkuvana virtana juotavaa.
Me saimme käsiimme samppanjalasit, kun liityimme joukkoon, ja illan mittaan drinkkejä suorastaan tyrkytettiin meille. Samin läsnäolo takasi myös sen, että ympärillämme pyöri kauniita naisseuralaisia. Kun yökerho oli sulkeutumassa, Dennis ja minä lähdimme Samin, Patrik-nimisen kundin sekä kolmen tytön kanssa Samin luo jatkoille. Sam asui hulppeassa, kaksikerroksisessa kerrostalohuoneistos-sa. Joimme kuka mitäkin Samin hyvin varustetusta baarikaapista jatanssimme hämäräksi jätetyssä olohuoneessa.
Yksi tytöistä, Malin, tuntui viihtyvän seurassani erityisen hyvin. Hänellä oli kapeat, vangitsevan kauniit kasvot ja pitkälle selkään ulottuvat hiukset. Mietin, etten varmaan ikinä olisi saanut iskettyä niin kaunista naista, ellen olisi kuulunut tähän seurueeseen.
Juttelin yhdellä sohvalla kaksin Malinin kanssa Tukholman ja Helsingin yöelämän eroista, kun tulin kiinnittäneeksi huomiota siihen, että Patrik ja seurueemme ainoa tummahiuksinen tyttö Äsa suute-livat hyvin intohimoisesti toisella sohvalla.
Eivätkä he vain suudelleet. Patrikin käsi liikkui Äsan hameen alla ja mitä ikinä sormet siellä tekivät, Äsan ilmeestä päätellen sen täytyi tuntua todella hyvältä.
Jatkoin hieman haparoiden tarinaa, jota juuri olin kertomassa Malinille, mutta vilkaisin hetken kuluttua uudestaan Patrikia ja hänen seuralaistaan. Se sai minut lopettamaan jutun kesken, sillä nyt pari ei vain hyväillyt, vaan myös riisui toisiaan!
Vilkaisin nopeasti muita, ja näin, että hekin olivat kiinnittäneet huomiota Patrikin ja Äsan puuhiin. Kukaan ei kuitenkaan näyttänyt olevan millänsäkään. Kaikki vain istuivat kuka missäkin ja katselivat.
Kun Patrikilla ja Äsalla ei ollut enää mitään päällä, he kiertyivät toisiaan vasten ja jatkoivat kiihkeitä hyväilyjä. Patrik nuoli Äsan kaulaa ja huulet lipuivat pian rinnoille. Hampaat näykkivät ja venyttivät nännejä, mikä sai Äsan voihkimaan ihastuneesti. Samalla Patrikin sormet lipuivat Äsan reisien väliin.
Tunsin kalussani alkavan tykyttää, kun katselin, miten Patrikin käsi hieroi Äsan rakoa niin, että pillun poi-muttursuivat sormien välistäja käsi kostui kiiltäväksi. Välillä pari sormea katosi kokonaan Äsan sisään, mikä sai Äsan voihkaisemaan.Vilkaisin uudestaan muita, mutta kaikki näyttivät yhä tyyniltä. Ilmeisesti tämä oli jotain, mitä kaikki muut tiesivät tapahtuvan Samin luona.
Touhu sohvalla eteni nopeasti siihen pisteeseen, että Patrik nousi Äsan päälle ja työntyi sisään. Tunsin himon kouraisevan pallejani, kun Äsan lanteet kohottautuivat ottamaan kyrvän ensimmäiset työnnöt vastaan, ja huulilta purkautui sensuellia voihketta. Patrik kuiskasi Äsan korvaan jotain, mitä me emme kuulleet, ja samalla hänen takapuolensa alkoi liikkua rivakasti ylösalas.
Äsa voihki ja huohotti, ojenteli sääriään ilmaan ja raastoi Patrikia pakaroista syvemmälle sisäänsä. Pian hänen toinen kätensä haroi pään alta tyynyn ja runnoi sen lanteittensa alle. Se kuitenkin riitti hänelle vain hetkeksi. Patrik keskeytti työnnöt, kun Äsa halusi kääntyä ympäri.
Katselin lumoutuneena, miten Äsa painoi kämmenensä vasten sohvan käsinojaa levittäessään jalkansa ja miten hänen selkänsä notkahti, kun takapuoli työntyi ottamaan kuliin sisäänsä. Paksujen huulten välistä alkoi kuulua somaa huohotusta, kun Patrik alkoi työnnellä nopein, kevein työnnöin. Suutani kuivasi ja veri sykki paisuneessa kalussani. Vilkaisin Samia ja näin hänen siemailevan gin tonicia rauhallisen näköisenä samalla kun hän seurasi loppu-huipennusta läheneviä sohvan tapahtumia.
Patrik olj siirtynyt lattialle ja pani seisten Äsaa, joka oli yhä polvillaan sohvalla. Musiikki oli tauonnut ja saatoimme kuulla pillun vaimean litinän, kunnes se peittyi Äsan kovenevan voihkeen alle. Hän kannusti huudoillaan Patrikin voimakkaaseen loppukiriin, joka sai Äsan pian laukeamaan. Hän kynsi hetken selkänojaa, päästi sitten pitkän kiljaisun ja meni hervottomaksi. Silloin Patrikkin sai. Hän huokaisi syvään ja työnsi pari syvää työntöä ennen kuin jähmettyi paikoilleen.Kun kumpikin oli saanut tyydytyksensä, minusta tuntui kuin olisin havahtunut jonkinlaisesta lumouksesta. Vilkaisin Dennistä, joka sattui samalla hetkellä katsomaan minua. Hän kai näki silmistäni hämmennyksen ja haluni vaihtaa pari sanaa, sillä hän meni keittiöön. Ymmärsin sen vihjeeksi mennä perässä.
-Sori, minun piti kyllä kertoa, millaisia nämä Samin jatkot ovat, mutta unohdin, Dennis pahoitteli, kun astuin keittiöön.
-Ei se mitään, vastasin. Denniksen ilme muuttui hieman hermostuneeksi.
-Jos muuten tämä meno ei miellytä, niin sinun on ehkä parasta lähteä, hän lausui ja katsoi minua painokkaasti.
-Miksi, kysyin ällistyneenä. -Kuvio toimii pääsääntöisesti niin, että Sam pitää huolta vip-kohte-lusta, juomista ja muusta, mutta vastineeksi hän odottaa, että me... no, pidämme vähän hauskaa hänen nähtensä, Dennis selitti.
Kesti hetken ennen kuin tajusin Denniksen sanojen koko sisällön: ilmeisesti jotakin äsken näkemäni sohvapanon kaltaista odotettiin minultakin.
Mietin, oliko Malin hakeutunut seuraani juuri siksi, että kaavaili minusta panokaveria itselleen. Minuliaei todellakaan ollut mitään sitä vastaan, että harrastaisin seksiä niin kauniin naisen kanssa, mutta toisten katseet hieman arveluttivat minua.
Juttelumme keskeytyi, kun kolmas tytöistä, Marianne, tuli keittiöön juomaan vettä. Sen jälkeen hän alkoi kiehnätä Denniksen kylkeä vasten niin tiiviin oloisesti, että päättelin Denniksen ja minun keskustelun olevan siltä erää ohi. Palasin olohuoneeseen.
Istuin takaisin MaNnin viereen ja huomasin, että Äsa ja Patrik olivat kadonneet. Marianne ja Dennis tulivat keittiöstä, istuutuivat heidän paikalleen ja alkoivat suudella kiihkeästi. Vilkuilin heitä jännittyneesti, sillä aavistin, mitä he aikoivat. Pian Marianne laskeu-tuikin polvilleen lattialle ja aukaisi Denniksen housut.
Tunsin Malinin painautuvan tiukemmin minua vasten, kun Marianne veti Denniksen jäykistyneen mulkun esiin ja otti sen suuhunsa. Katselin imun voimasta lommolle painuvia poskia ja himokkaasti pyörivää pyllyä, ja samassa tunsin Malinin hipelöivän omaa munaani.
Tajusin, että nyt minun oli tehtävä ratkaisuni. Joko lähtisin heti tai jäisin ja antaisin asioiden edetä loppuun asti.
Malin nousi istumaan hajareisin syliini, hyväili himokkaasti ylävartaloani ja suuteli minua niin, että päässäni hämärtyi. Hänen kielensä pyöriessä sensuellisti hampaitteni välissä päätin, että minun oli uskallettava heittäytyä mukaan. En ehkä koskaan saisi toista tilaisuutta kokea jotakin tällaista.
Riisuin Malinin paidan ja rintaliivit, näykin hetken huulillani pieniä, syvänpunaisia nännejä ja nostin sitten hänen kapean hameensa lanteille. Alla oli vain pitkät sukat. Malin nousi sylistäni, jotta pystyin hivuttamaan mitättömän kokoiset pitsialushousut pois, ja jäi seisomaan, kun riisuin itseltänikin housut.
Olin pelännyt, että muiden läsnäolo häiritsisi minua liikaa, mutta nyt totesin pelon olleen turha. Kullini seisoi kuin betonipylväs.
Olin ajatellut ottaa Malinin takaapäin, mutta yllättäen hän astelikin sohvalle, jossa Marianne ja Dennis olivat jo riisuutuneet. Kun Marianne huomasi Malinin, he uppoutuivat nälkäiseen suudelmaan. Unohduin hetkeksi katselemaan heitä, sillä näky oli niin kiihottava. Tytöt seisoivat kasvotusten polvillaan sohvalla ja kummankin kädet tapailivat samaan aikaan toisen vartaloa. Malin puristi toisella kädellä Mariannen rintaa ja Mariannen sormet etsiytyivät Maiinin reisien väliin.
Kun tyttöjen hyväilyt muuttuivat kiihkeämmiksi, tunsin äkkiä oloni vähän hölmöksi seistessäni vain vieressä alastomana. Hetken mie-lijohteesta nousin itsekin sohvalle, asetuin Malinin taakse ja tartuin Malinia vihjailevasti lanteilta.
Hän tajusi heti, mitä aioin, mutta ei tarjoutunutkaan suoraan pantavaksi. Hän kääntyi nojaamaan selkänojaan, jolloin minun oli siirryttävä seisomaan lattialle. Marianne siirtyi samaan asentoon hänen viereensä niin, että heidän kylkensä lähes koskettivat toisiaan.
Se oli elämäni kummallisin pano. Samaan aikaan, kun työnnyin tiukkaan suonsilmään Malinin reisien välissä, Dennis teki saman Mariannelle. Olin yhä hieman hämmennyksissä tilanteesta ja aloin työnnellä hitaasti, mutta himo vei minut nopeasti mukanaan. Lisäsin tahtia ja katselin kasvavaa kiihkoa tuntien, miten Maiinin selkä vuoroin köyristyi, vuoroin notkistui. Hänen siro päänsä heittelehti levottomasti ja suusta purkautui sanoja, jotka olivat niin kiiman puurouttamia, etten saanut niistä selvää. Samaan aikaan Dennis työnteli aivan vieressäni vähintään yhtä kiihkeää tahtia ja se kiihotti minua entisestään. Tuntui kuin olisimme kummatkin panneet kumpaakin tyttöä, eikä vain toinen toista ja toinen toista. Välillä katseeni eksyi Mariannen runsaisiin pakarakum-puihin ja toiseen rinnan kaareen, joka pilkotti selän alta.
Tytöilläkin oli oma yhteytensä keskenään. Jossain vaiheessa tunsin oudon hipaisun mulkullani ja tajusivat sen olevan Mariannen sormi, joka oli vahingossa osunut kaluuni. Ilmeisesti tytöt hieroivat toistensa klitoriksia.
Kun Dennis tihensi työntöjään, se innosti minuakin kiihdyttämään tahtia. Tunsin hien kostuttavan hiusjuureni ja tunnon häviävän jaloista, kun hinkkasin Malinin pillua nopeammin ja nopeammin. Dennikseltä tuli ensin. Hän ähki ja murahteli, ja samassa minultakin lensi. Aistin Malinin laukeavan samaan aikaan kanssani, sillä hänen päänsä taipui taakse ja kurkusta alkoi purkautua pitkiä, helpottuneita kiljaisuja.
Kun olimme kummatkin vetäytyneet, tytöt menivät suihkuun. Dennis ja minä otimme juotavaa ja nautiskelimme alastomina seksin jälkeisestä raukeasta olosta. Patrik ja Äsa olivat ilmaantuneet takaisin olohuoneeseen ja olivat varmaan nähneet ainakin osan panostamme.
Kun tytöt palasivat, annoin Denniksen käydä ensin suihkussa ja menin pesulle vasta hänen jälkeensä. Seisoin kauan suihkun alla ja pyörittelin mielessäni kaikkea tapahtunutta.
Olin juuri sulkenut hanan ja kääräissyt pyyhkeen lanteilleni, kun kylpyhuoneen ovi aukesi. Olin ilmeisesti unohtanut lukita sen. Yllätyksekseni tulija oli Sam. -Patrik, Äsa ja Malin lähtivät, hän kertoi.
-Ai, totesin hieman pettyneenä. Olisin toivonut näkeväni Malinin vielä.
-Dennis meni Mariannen kanssa yhteen makuuhuoneista, Sam jatkoi.
Olin sanomaisillani jotakin hyvistä jatkoista, mutta sanat juuttuivat kielelleni, kun näin Samin katseen. -Sinulla on mahtava kalu, hän sanoi, veti muitta mutkitta lanteillani olevan pyyhkeen pois ja laski kätensä munilleni.
Jos kuka tahansa muu mies olisi tehnyt saman, olisin tempaissut käden raivokkaasti pois, mutta nyt en kehdannut. Olin juonut koko illan törkeän hintaista samppanjaa ja muita juomia Samin laskuun ja tunsin myös äskeisten panomei-ninkien olevan tavallaan Samin kustantamia.
Vaikka tunsin itseni heteroksi, minulla oli ollut lyhyt vaihe parikymppisenä, kun olin kokeillut miessuhteita. Siksi en erityisemmin hermostunut, kun Sam alkoi kopeloida kulliani.
-Istu, hän sanoi hetken päästä ja nyökkäsi kohti nurkassa olevaa korituolia.
Sam polvistui eteeni ja otti kaluni suuhunsa, kun olin istunut alas. Suljin silmäni ja päätin olla ajattelematta, kuka mulkkuani imi. Samaltahan se tuntui, oli kyseessä mies tai nainen. Sitä paitsi Sam oli hyvä ottamaan suihin. Se ei ollut mitään kevyttä hyväilyä, vaan tiukkaa, määrätietoista imua, joka tuntui kallonpohjassa asti. Hän antoi mulkun liikkua syvällä suussaan ja kieli hieroi samalla kun muu suu imi.
Olin ajatellut, etten ehkä onnistuisi enää laukeamaan miehen kanssa, mutta epäilys osoittautui turhaksi. Pian aivoni läpäisi se pieni hetki, kun tiesin laukeavani, ja samassa tulin Samin suuhun.
Sam nousi seisomaan ja katsoi hetken henkeä haukkovia kasvojani. Sitten hän tarttui minua käsivarresta ja sanaakaan sanomatta veti ylös tuolista, käänsi minut selin itseensäjatyönsi nojaamaan vasten pesukonetta. Aavistin, mitä hän aikoi, mutta en vastustellut, vaikka en ollut niin innoissani ajatuksesta.
Kuulin Samin hierovan voidetta kaluunsa. Sitten elimen liukas pää painui kovalla voimalla vasten peräaukkoani. Yritin rentoutua, koska tiesin sen tekevän tästä helpompaa.
Sam hengitti raskaasti, ja tunsin hänen alavartalonsa tärisevän hieman, kun hän työnsi ja työnsi. Sitten mulkku äkkiä muljahti sisään, mikä sai minut älähtämään. Sam puuskutti hetken ja alkoi sitten liu’uttaa mulkkuaan hitaasti syvemmälle.
Persettäni kirveli, mutta pysyin ääneti. Sam vetäytyi hieman taaksepäin, työntyi takaisin ja samassa hän jo laukesi. Kuulin huokaisun ja tunsin Samin lantion painuvan pakaroitani vasten ensin jännittyneenä, sitten aivan rentona.
Hän seisoi hetken paikoillaan, vetäytyi sitten ulos ja murahti jotakin niin paksulla riikinruotsilla, etten ymmärtänyt. Sitten kuulin hänen lähtevän.
Kävin uudestaan suihkussaja kun astuin lopulta kylpyhuoneesta, totesin asunnossa olevan aivan hiljaista.
Dennis oli todella ollut oikeassa luvatessaan railakkaan illan, ajat-telin, ja astuin ulos.

Jatkuu......Tullin käsittelyssä
Alex Krieg